شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه سان چوی بو(چینی)

سان چوی بو(چینی)

سان چوی بو(چینی)

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 1:15

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • كاهو پیچ درشت یك عدد
  • روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
  • پیازچه 4 عدد، ورقه‌ورقه
  • مرغ چرخ‌كرده 500 گرم
  • هویج كوچك یك عدد، رنده‌شده
  • كدوی كوچك یك عدد، رنده‌شده
  • فلفل دلمه‌ای قرمز یك عدد، نگینی ریز
  • كنسرو ذرت 125 گرم
  • نمك و فلفل به میزان لازم

دستور پخت

  • كاهو را برگ‌برگ كرده و برگ‌های درشت آن را حداقل یك ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
  • روغن را در یك تابه نچسب روی شعله متوسط داغ كرده و پیازچه‌ها را یك دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد كرده و مرغ را اضافه كنید. 4 تا 5 دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندكی روغن مایع اضافه كنید.
  • هویج، كدو، فلفل دلمه‌ای و ذرت را اضافه كرده و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یكی، دو قاشق آبلیمو اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
  • برگ‌های كاهو را شسته و خشك كنید. از مایه مرغ و سبزی‌ها داخل برگ‌های كاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو كنید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است