شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه پای مرغ

پای مرغ

پای مرغ

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 2:00

مناسب برای: تعداد نفرات: 5

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • آرد 150 گرم
  • ماست نصف پيمانه
  • كره 50 گرم
  • نمك يك قاشق چايخوري
  • فلفل سفيد نصف قاشق چايخوري
  • زعفران آب‌كرده يك قاشق مرباخوري
  • سينه‌مرغ پخته و خرد شده نصف عدد
  • قارچ خرد شده 200 گرم
  • جعفري، ترخان و مرزه خرد شده وسوسیس کوکتل دودی خرد شده نصف پيمانه
  • رب گوجه‌فرنگي دو قاشق غذاخوري
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • زردچوبه و گراماسالای مرغ يك قاشق چايخوري
  • روغن مايع چهار قاشق سوپخوري
  • نمك به ميزان لازم

دستور پخت

  • تمام مواد خمير به جز آرد را مخلوط كرده آرد را كم‌كم به مايه اضافه مي‌كنيم تا خمير يك دست شود. بعد به مدت يك ساعت استراحت مي‌‌دهيم.
  • روغن مايع را در تابه داغ كرده، مرغ، رب گوجه‌فرنگي، قارچ، كوكتل زنجبيل، نمك، زردچوبه و گراماسالا را مي‌افزاييم.
  • پس از كمي تفت دادن شعله را خاموش كرده و سبزي را داخل آن مي‌ريزيم.
  • داخل قالب 30 سانتي‌متري را چرب كرده خمير را به قطر دو ميلي‌متر باز مي‌‌كنيم و داخل قالب قرار مي‌دهيم.
  • مواد مياني را روي خمير مي‌ريزيم و خمیر دیگری را روی مواد میانی قرار می دهیم(می توانید از قالب های قلب استفاده کنید،یا نوارهای خمیری را به شکل حصیر روی مواد میانی قرار دهید)
  • سپس زرده تخم‌مرغ را با كمي نمك مخلوط نموده و با برس روي خمير مي‌زنيم.
  • پاي را در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه مي‌گذاريم تا طلايي شود.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است