پای مرغ
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: زمان کل: 2:00
مناسب برای: تعداد نفرات: 5
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
موارد مورد نیاز
- آرد 150 گرم
- ماست نصف پيمانه
- كره 50 گرم
- نمك يك قاشق چايخوري
- فلفل سفيد نصف قاشق چايخوري
- زعفران آبكرده يك قاشق مرباخوري
- سينهمرغ پخته و خرد شده نصف عدد
- قارچ خرد شده 200 گرم
- جعفري، ترخان و مرزه خرد شده وسوسیس کوکتل دودی خرد شده نصف پيمانه
- رب گوجهفرنگي دو قاشق غذاخوري
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- زردچوبه و گراماسالای مرغ يك قاشق چايخوري
- روغن مايع چهار قاشق سوپخوري
- نمك به ميزان لازم
دستور پخت
- تمام مواد خمير به جز آرد را مخلوط كرده آرد را كمكم به مايه اضافه ميكنيم تا خمير يك دست شود. بعد به مدت يك ساعت استراحت ميدهيم.
- روغن مايع را در تابه داغ كرده، مرغ، رب گوجهفرنگي، قارچ، كوكتل زنجبيل، نمك، زردچوبه و گراماسالا را ميافزاييم.
- پس از كمي تفت دادن شعله را خاموش كرده و سبزي را داخل آن ميريزيم.
- داخل قالب 30 سانتيمتري را چرب كرده خمير را به قطر دو ميليمتر باز ميكنيم و داخل قالب قرار ميدهيم.
- مواد مياني را روي خمير ميريزيم و خمیر دیگری را روی مواد میانی قرار می دهیم(می توانید از قالب های قلب استفاده کنید،یا نوارهای خمیری را به شکل حصیر روی مواد میانی قرار دهید)
- سپس زرده تخممرغ را با كمي نمك مخلوط نموده و با برس روي خمير ميزنيم.
- پاي را در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه ميگذاريم تا طلايي شود.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است