شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه بیف‌استراگانف(غذای روسی)

بیف‌استراگانف(غذای روسی)

بیف‌استراگانف(غذای روسی)

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 1:45

مناسب برای: تعداد نفرات: 4

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • 450 گرم گوشت گوساله(به صورت باریك خرد شود)
  • یك قاشق سوپ‌خوری روغن مایع
  • 25 گرم یا 2 قاشق سوپ‌خوری كره
  • یك عدد پیاز بزرگ(به صورت خلالی خرد شود)
  • یك قاشق سوپ‌خوری آرد گندم
  • یك قاشق چای‌خوری رب گوجه‌فرنگی
  • یك قاشق چای‌خوری سس خردل
  • یك قاشق چای‌خوری آب لیموترش
  • دوسوم پیمانه خامه
  • نمك و فلفل به میزان لازم
  • جعفری خردشده كمی برای تزئین
  • 500 گرم سیب‌زمینی

دستور پخت

  • تابه نچسبی آماده كرده و روغن را به‌همراه نیمی از كره در آن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا روغن داغ شده و كره نیز آب شود. حالا تكه‌های گوشت را به روغن اضافه كنید و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی كه گوشت‌ها تغییر رنگ پیدا كنند و متمایل به قهوه‌ای شوند روی شعله زیاد اجاق‌گاز حرارت دهید. پس از آن، گوشت را به‌همراه روغن و‌ آب حاصل از پخت آن به ظرف دیگری منتقل كنید.
  • باقیمانده كره را در تابه ریخته و پیاز خردشده را در كره آب‌شده به مدت 10 دقیقه تفت دهید.آرد، رب گوجه‌فرنگی، سس خردل، آب لیموترش و خامه را به ترتیب به پیازداغ اضافه كرده و كمی حرارت دهید.
  • حالا گوشت‌های سرخ‌شده را به داخل تابه برگردانید و شعله را كم كنید و حرارت‌دادن را تا زمانی ادامه دهید كه سس شروع به جوشیدن كند و حباب‌هایی روی آن ایجاد شود. در طول این مدت، مرتب مواد را هم بزنید. درضمن اضافه‌كردن نمك و فلفل را نیز برای طعم‌داركردن غذا فراموش نكنید.
  • در پایان، سیب‌زمینی‌هایی را كه به‌صورت خلالی خرد كرده بودید، در روغن سرخ كرده و پس از ریختن خوراك در بشقاب به‌همراه سیب‌زمینی و جعفری خردشده سرو كنید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است