شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه پیراشکی سمبوسه مرغ

پیراشکی سمبوسه مرغ

پیراشکی سمبوسه مرغ

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: -

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • آرد دو پیمانه
  • ماست دو قاشق سوپخوری
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • نمك و فلفل و آب ولرم به میزان لازم
  • پیاز دو عدد
  • گوشت مرغ 300 گرم
  • جعفری خردشده یك تا دو قاشق سوپخوری
  • روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

دستور پخت

  • پیازها را خرد كرده و در روغن كمی تفت می‌‌دهیم تا نرم شود. بعد مرغ‌ها را هم خرد و به پیاز اضافه می‌‌كنیم و نمك، فلفل و جعفری خردشده را هم با مواد مخلوط می‌‌كنیم تا به خورد هم بروند.
  • در ظرف دیگری آرد، روغن مایع و ماست را با هم مخلوط كرده و آب ولرم را تا زمانی كه خمیر به دست نچسبد اضافه می‌‌كنیم تا خمیر یك‌دستی به دست آید.
  • در یك سطح آرد پاشیده و خمیر را با وردنه باز می‌‌كنیم و با لیوان گرد قالب زده، از مواد در هر قالب كمی گذاشته و لبه‌های خمیر را با چنگال كاملا می‌‌بندیم تا باز نشود و در روغن هر دو طرف سمبوسه را سرخ می‌‌كنیم.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است