شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه مرجو خورش

مرجو خورش

مرجو خورش

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: تعداد نفرات: 3

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • گوشت گوسفندی: 300- 400 گرم
  • پیاز: 2 تا بزرگ
  • عدس: 2 مشت پر !!
  • سیب زمینی: 1 دونه متوسط
  • آلو طالقان، بخارا یا برقانی: 1 مشت!
  • نمک، فلفل، زرچوبه، دارچین
  • زعفران
  • رب گوجه
  • آبغوره

دستور پخت

  • پیازها رو خلال کردم و با زرچوبه تفت دادم تا طلایی بشه، 2، 3 قاشقش رو برداشتم
  • گوشت رو اضافه کردم .
  • بهتره رب رو هم همین مرحله اضافه کنین تا تفت بخوره و رنگش وا شه.
  • وقتی رنگ گوشت عوض شد، آب ریختم توش و گذاشتم تا نیم پز بشه
  • تو این فاصله آلوها و عدس ها رو جداگونه شستم و خیس دادم...
  • سیب زمینی رو هم خرد کردم.
  • وقتی گوشت نیم پز شد سیب زمینی و عدس رو ریختم
  • و همراه نمک و ادویه ها و رب گذاشتم بپزه
  • آخر هم آلو و زعفرون و آبغوره رو اضافه کردم و اجازه دادم خورش خوب جا بیفته
  • در نهایت هم توی ظرف کشیدم و پیاز داغ روش ریختم و تمام

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است