شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه خورشت باقالا

خورشت باقالا

خورشت باقالا

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 1:45

مناسب برای: تعداد نفرات: 6

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • باقلای بدون پوست=یک کیلوگرم
  • گوشت لخم=نیم کیلوگرم
  • پیاز =یک عدد
  • شوید تازه خرد‌شده= 300 گرم
  • سیر =4 حبه
  • نمک و فلفل= به میزان لازم
  • زردچوبه=یک قاشق چایخوری
  • پودر زعفران=یک چهارم قاشق چایخوری

دستور پخت

  • ابتدا شوید را پاک کرده، خوب بشویید. سپس داخل سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. بعد آن را ریز خرد کنید.
  • در یک تابه، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس شوید خرد‌شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. در این فاصله، سیرها را نیز پوست کنده و ریز خرد کنید. سپس به همراه شوید سرخ کنید. در پایان، شعله اجاق‌گاز را خاموش کنید و مواد تفت ‌داده ‌شده را کنار بگذارید.
  • پیاز را به ‌صورت خلالی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب، مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس پیاز را اضافه کنید و به ‌طور کامل تفت دهید. البته هنگام سرخ شدن پیاز، نمک و فلفل و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید.
  • از طرف دیگر، گوشت را پاک کرده و بعد از شستن به ‌صورت قیمه‌ای خرد کنید. سپس به قابلمه حاوی پیاز داغ بیفزایید. حالا به مخلوط گوشت و پیاز حدود 2 تا 3 لیوان آب‌جوش اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت به‌طور کامل بپزد.
  • باقلا را به همراه شوید، سیر خرد‌ شده و کمی نمک به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. سپس حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد که معمولا حدود 45 دقیقه زمان می‌برد.
  • بعد از جا افتادن خورش می توانید کمی محلول زعفران(یک چهارم قاشق چای‌خوری پودر زعفران را در یک استکان آب جوش حل کنید) به آن اضافه کنید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است