شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه خورشت بادام و پسته

خورشت بادام و پسته

خورشت بادام و پسته

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 1:45

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱ پیمانه بادام خام
  • ۱/۲ پیمانه خلال پسته
  • ۳عدد پیاز درشت
  • ۴ قاشق سوپ خوری آبغوره
  • ۱ پیمانه آب گوشت
  • ۲ قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک،فلفل و زردچوبه به میزان کافی
  • ۲ قاشق سوپ خوری خلال بادام

دستور پخت

  • مغز بادام خام را به مدت نیم ساعت در مقداری آب خیس کنید. سپس پوست آنها را بکنید.
  • پیاز ها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید و با کمی روغن خوب سرخ کنید. گوشت را به پیاز داغ اضافه کرده، تفت دهید.نمک،فلفل،زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده پس از کمی حرارت دادن، آب گوشت را هم بریزید و بگذارید با حرارت ملایم ، گوشت مغز پخت شود.
  • بادام های خیس خورده و بدون پوست را به خورش اضافه کنید. بعد از ۱۵ دقیقه جوشیدن ، می توانید خلال های پسته را هم به همراه آبغوره به محتویات قابلمه بیفزائید. البته مقداری خلال پسته و خلال بادام برای تزئین کنار بگذارید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است