شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه خورش هویج ترکی

خورش هویج ترکی

خورش هویج ترکی

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان پخت: 3:00

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • هویج خلال شده 1 کیلو
  • گوشت ماهیچه نیم کیلو
  • پیاز 1 عدد
  • گوجه فرنگی 3 الی 4 عدد
  • لیمو عمانی 2 الی 3 عدد
  • آب گوشت یک لیوان و نیم
  • نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زعفران به مقدار لازم
  • روغن مایع به اندازه کافی

دستور پخت

  • هویج را به شکل خلالی (باریک در یک اندازه)خورده کرده یکدست سرخ مینماییم تاطلایی شود. سپس پیاز را خورد کرده را باگوشت (تکه های درشت) تف میدهیم و ادویه جات را داخل مواد ریخته با آب میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگیها رابه صورت حلقه حلقه بریده و دور روی آنرا سرخ میکنیم.
  • بعد از آماده شدن مواد درون یک ظرف پیرکس آب گوشت، لیمو عمانی خرده شده (اگر خواستید می توانید از آلو استفاده کنید ,برای هر نفر 3 تا 4 عدد آلو کافی است)و زعفران آب کرده را ریخته سپس تکه های گوشت، هویج و گوجه فرنگی را بطور جداگانه درون ظرف قرار میدهیم. سپس درب ظرف را گذاشته با شعله کم به مدت 10 دقیقه میگذاریم تا خوب جا بیفتد.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است