خورشت گل کلم
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: -
مناسب برای: -
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
موارد مورد نیاز
- پياز
- سير
- گوجه فرنگي
- گل کلم
- گوشت خورشتی
- رب گوجه، فلفل نمک، گرد ليمو، آبليمو
دستور پخت
- طبق روال همه خورشتهای ايراني، پياز رو خرد می کنيم تو قابلمه يه کمی می گذاريم آبش بره کمی روغن اضافه می کنيم،بعد که کمی تفت داده شد و شيشه ای شد بهش زردچوبه می زنيم و گوشتها رو بهش اضافه می کنيم می گذاريم يه کمی گوشتها برشته بشن بعد گوجه فرنگيها رو که خرد کرديم بهش اضافه می کنيم، اگه سير هم بخواين بزنين اين موقع می تونين درسته بندازين توش پخته می شه و مثل سير سرخ کرده بو نمی ده.
- بعد که آب گوجه ها کم شد به خورش آب اضافه می کنيم و ميگذاريم گوشتها بپزن، وقتی گوشتها پخت، گل کلم ها رو اضافه می کنيم( گل کلم ها رو تکه تکه اما نه خيلی ريز می کنيم) و با رب گوجه و نمک فلفل و آبليمو چاشنی می دهيم، يه چند تا قل که بخوره و گل کلم ها نرم بشن آماده خوردنه!
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است