خورش آق ماش(اورمیه)
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: تعداد نفرات: 4
مناسب برای: -
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
موارد مورد نیاز
- گوشت چرخ كرده 500 گرم
- پياز متوسط يك عدد
- ادويه، نمك و فلفل به ميزان لازم
- رب گوجهفرنگي يك قاشق سوپخوري
- ماش 250 گرم
- پياز داغ دو قاشق سوپخوري
- آبليمو يك قاشق سوپخوري
- سيبزميني متوسط سه عدد
- زعفران يك قاشق سوپخوري
- روغن به ميزان لازم
دستور پخت
- پياز را رنده كرده با گوشت چرخ كرده، ادويه، نمك و فلفل خوب مخلوط ميكنيم. سپس از گوشت گلولههايی به اندازه گردو درست كرده و تا زماني كه ماش نيمپز شود در يخچال ميگذاريم.
- ماش را شسته به همراه سه ليوان آب، رب گوجهفرنگي و پياز داغ روي حرارت قرار ميدهيم تا نيمپز شود. سپس گوشت را كمي تفت داده و بعد به خورش در حال جوش اضافه كرده و در خورش را ميبنديم تا جا بيفتد.
- اگر آب خورش كم شد به آن آب جوش ميافزاييم.
- در اين فاصله سيبزمينيها را خرد كرده و سرخ ميكنيم و در پايان زعفران، آبليمو، نمك و فلفل خورش را اندازه ميكنيم. خورش را در ظرف كشيده و سيبزمينيها را روي آن ميريزيم و سرو مينماييم.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است