شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه خورش آق ماش(اورمیه)

خورش آق ماش(اورمیه)

خورش آق ماش(اورمیه)

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: تعداد نفرات: 4

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • گوشت چرخ كرده 500 گرم
  • پياز متوسط يك عدد
  • ادويه، نمك و فلفل به ميزان لازم
  • رب گوجه‌فرنگي يك قاشق سوپخوري
  • ماش 250 گرم
  • پياز داغ دو قاشق سوپخوري
  • آبليمو يك قاشق سوپخوري
  • سيب‌زميني متوسط سه عدد
  • زعفران يك قاشق سوپخوري
  • روغن به ميزان لازم

دستور پخت

  • پياز را رنده كرده با گوشت چرخ كرده، ادويه، نمك و فلفل خوب مخلوط مي‌كنيم. سپس از گوشت گلوله‌هايی به اندازه گردو درست كرده و تا زماني كه ماش نيم‌پز شود در يخچال مي‌گذاريم.
  • ماش را شسته به همراه سه ليوان آب، رب گوجه‌فرنگي و پياز داغ روي حرارت قرار مي‌دهيم تا نيم‌پز شود. سپس گوشت را كمي تفت داده و بعد به خورش در حال جوش اضافه كرده و در خورش را مي‌بنديم تا جا بيفتد.
  • اگر آب خورش كم شد به آن آب جوش مي‌افزاييم.
  • در اين فاصله سيب‌زميني‌ها را خرد كرده و سرخ مي‌كنيم و در پايان زعفران، آبليمو، نمك و فلفل خورش را اندازه مي‌كنيم. خورش را در ظرف كشيده و سيب‌زميني‌ها را روي آن مي‌ريزيم و سرو مي‌نماييم.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است