شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه خورش خلال بادام (کرمانشاه)

خورش خلال بادام (کرمانشاه)

خورش خلال بادام (کرمانشاه)

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: تعداد نفرات: 4

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • کره -------------------------------- 25 گرم
  • گوشت خورشی ------------------ 300 گرم
  • خلال بادام درشت ---------------- 250 گرم
  • زرشک ---------------------------- ¾ لیوان
  • زعفران دم شده ------------------ 1 استکان
  • گلاب ------------------------------ ¼ استکان
  • رب گوجه فرنگی ------------------ 2 قاشق غذا خوری
  • پیاز -------------------------------- 1 عدد متوسط
  • دارچین نسائیده ------------------- یک تکه 3 سانتی
  • نمک و زردچوبه -------------------- به مقدار لازم

دستور پخت

  • کره را خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد و نرم شود .
  • در قابلمه مناسبی مقداری روغن گرم کنید و بعد پیاز ریز خرد شده و زردچوبه را تفت دهید تا پیاز سبک شود،
  • رب گوجه را همراه گوشت خرد شده به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند.
  • سه لیوان آب داخل ظرف بریزید و یک ساعت و نیم زمان دهید تا گوشت با حرارت متوسط و درب بسته بپزد.
  • خلال بادام پاک شده را به مدت 15 دقیقه در آب ولرم خیس کنید تا نرم شود، بعد آب آن را خالی کنید و به مدت 5 دقیقه دیگر در محلول زعفران دم شده بخیسانید.
  • بعد از این مدت مخلوط خلال بادام و زعفران را همراه با چوب دارچین به خورش اضافه کنید و مواد را هم بزنید .
  • آب خورش در این مرحله باید به اندازه ای باشد که کاملا روی مواد را به ارتفاع 2 – 3 سانتی متر بپوشاند.اگر کمتر از این حد بود به مقدار لازم آب جوش به خورش اضافه کنید .
  • حرارت زیر خورش را کم کنید و اجازه دهید خورش به مدت 1 ساعت دیگر روی حرارت ملایم بماند.
  • 20 – 30 دقیقه قبل از طبخ کامل خورش، زرشک شسته شده را همراه با گلاب و کره نرم شده به خورش اضافه کنید و باقی زمان پخت را اجازه دهید خورش با درب باز روی حرارت متوسط بماند تا کاملا جابیفتد .
  • در انتهای طبخ، چوب دارچین را از خورش خارج کنید، نمک خورش را اندازه کنید و به ظرف مورد نظر انتقال دهید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است