شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه خورش چاقاله بادام

خورش چاقاله بادام

خورش چاقاله بادام

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: تعداد نفرات: 4

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • گوشت ماهيچه نيم کيلوگرم
  • نعنا و جعفری يک کيلوگرم
  • چاغاله بادوم يک کيلوگرم
  • پياز داغ سه قاشق سوپخوری
  • روغن 150 گرم
  • زردچوبه، نمک و فلفل به ميزان لازم

دستور پخت

  • گوشت را ريز خرد کرده، با پياز داغ تفت میدهيم و به همراه زردچوبه و سه تا چهار ليوان آب میگذاريم بپزد.
  • سبزي خرد شده را با روغن سرخ کرده و داخل گوشت میريزيم و بر روي حرارت ملايم میگذاريم تا خورش جا بيفتد.
  • قبل از اين‌که خورش را از روی حرارت برداريم چاقاله‌ها را شسته و به خورش اضافه میکنيم تا بپزد.
  • اين خورش با مرغ، گوشت قلقلی و گوشت شترمرغ هم تهيه میشود.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است