شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه تیرامیسو

تیرامیسو

تیرامیسو

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: کالری: 1350

مناسب برای: زمان پخت: 1:00

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • یسکویت مخصوص تیرامیسو/۲۰۰گرم/۵۲۰کیلوکالری
  • تخم مرغ/۳عدد/۳۰۰کیلوکالری
  • پنیر ماسکارپونه/۲۵۰گرم/۴۰۰کیلوکالری
  • شکر/۴قاشق غذاخوری/۱۳۰کیلوکالری
  • قهوه تلخ/۴فنجان/۰کیلوکالری
  • پودرکاکائو/به میزان دلخواه/۰کیلوکالری

دستور پخت

  • زرده و سفیده را از هم جدا کنید و هر یک را در ظرف های جداگانه بریزید.
  • شکر به زرده اضافه و با همزن برقی مخلوط کنید. البته ظرفی که این مخلوط در آن در حال آماده شدن است را در ظرفی که آب در آن در حال جوشیدن است، بگذارید و محتویات ظرف را ۱۰دقیقه با هم مخلوط کنید.
  • از سوی دیگر، یک قاشق غذاخوری باقیمانده از شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه و با همزن آن را آنقدر هم بزنید تا کاملا حالت پفکی به خود بگیرد و با وارونه کردن ظرف بیرون نریزد.
  • ماسکارپونه را به سفیده اضافه کنید و هم بزنید.
  • سپس زرده را بیفزایید و مواد را با قاشق پلاستیکی بسیار نرم مخلوط کنید به طوری که پف سفیده از بین نرود. با این کار کرم تیرامیسو آماده شده است.
  • بهتر است قبل از تهیه کرم این دسر، قهوه را دم کنید و بگذارید کمی خنک شود.
  • حالا لیوان های کوتاه و دها ن گشادی را بردارید و کف آنها کمی کرم تیرامیسو بریزید، سپس برای چند لحظه بیسکویت ها را در قهوه قرار دهید و بردارید و روی کرم قرار دهید.
  • روی بیسکویت ها را با کرم بپوشانید و آنقدر این کار را تکرار کنید تا لیوان ها از نیمه شان پرتر شوند.
  • در انتها روی مواد پودر کاکائو بپاشید و دسرها را ۴۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا برای سرو آماده شوند.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است