تیرامیسو
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: کالری: 1350
مناسب برای: زمان پخت: 1:00
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
موارد مورد نیاز
- یسکویت مخصوص تیرامیسو/۲۰۰گرم/۵۲۰کیلوکالری
- تخم مرغ/۳عدد/۳۰۰کیلوکالری
- پنیر ماسکارپونه/۲۵۰گرم/۴۰۰کیلوکالری
- شکر/۴قاشق غذاخوری/۱۳۰کیلوکالری
- قهوه تلخ/۴فنجان/۰کیلوکالری
- پودرکاکائو/به میزان دلخواه/۰کیلوکالری
دستور پخت
- زرده و سفیده را از هم جدا کنید و هر یک را در ظرف های جداگانه بریزید.
- شکر به زرده اضافه و با همزن برقی مخلوط کنید. البته ظرفی که این مخلوط در آن در حال آماده شدن است را در ظرفی که آب در آن در حال جوشیدن است، بگذارید و محتویات ظرف را ۱۰دقیقه با هم مخلوط کنید.
- از سوی دیگر، یک قاشق غذاخوری باقیمانده از شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه و با همزن آن را آنقدر هم بزنید تا کاملا حالت پفکی به خود بگیرد و با وارونه کردن ظرف بیرون نریزد.
- ماسکارپونه را به سفیده اضافه کنید و هم بزنید.
- سپس زرده را بیفزایید و مواد را با قاشق پلاستیکی بسیار نرم مخلوط کنید به طوری که پف سفیده از بین نرود. با این کار کرم تیرامیسو آماده شده است.
- بهتر است قبل از تهیه کرم این دسر، قهوه را دم کنید و بگذارید کمی خنک شود.
- حالا لیوان های کوتاه و دها ن گشادی را بردارید و کف آنها کمی کرم تیرامیسو بریزید، سپس برای چند لحظه بیسکویت ها را در قهوه قرار دهید و بردارید و روی کرم قرار دهید.
- روی بیسکویت ها را با کرم بپوشانید و آنقدر این کار را تکرار کنید تا لیوان ها از نیمه شان پرتر شوند.
- در انتها روی مواد پودر کاکائو بپاشید و دسرها را ۴۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا برای سرو آماده شوند.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است