شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه پن‌کیک ساده

پن‌کیک ساده

پن‌کیک ساده

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: کالری: 185

مناسب برای: تعداد نفرات: 4

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • مواد لازم برای 4 نفر:
  • آرد 1 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • تخم مرغ درشت 1 عدد
  • بیکینگ پودر 1 ق‌چ
  • نمک 8/1 ق‌چ
  • شکر 1 ق‌غ یا دلخواه به میزان بیشتر
  • دلخواه: وانیل 4/1 ق‌چ

دستور پخت

  • مواد خشک را در کاسه ای مخلوط کنید.
  • شیر و تخم مرغ را مخلوط کرده و به مواد خشک اضافه نمایید. فقط تا حد مخلوط شدن با همزن دستی هم بزنید. باقی ماندن چند گلوله خمیر بلا مانع است. مخلوط را به مدت 5 دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید.
  • تابه نچسب را روی حرارت متوسط گرم گرده و با مقدار کمی کره چرب نمایید. میزان اضافه کره را می‌توانید با دستمال کاغذی پاک نمایید.
  • به میزان ¼ پیمانه از مخلوط را در تابه بریزید و اجازه دهید بدون دخالت شما به صورت دایره باز شود. مخلوط تا حدود یک دایره به قطر 10 سانتیمتر پیشروی میکند.
  • بدون جا به جا کردن پن‌کیک تا زمانی که حباب سطح پن‌کیک را بپوشاند آن را پخته و سپس برگردانید.
  • سمت دوم را حدود 20 تا 30 ثانیه حرارت داده و سپس به ظرف سرو منتقل نمائید.
  • با عسل، شیره افرا، میوه دلخواه و کره نوش جان کنید. به این صورت که میوه دلخواه مثل انواع توت، موز، هلو و ... را برش زده و در صورت تمایل با کمی شکر مخلوط کرده و روی پن‌کیک سرو نمائید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است