شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه پاستای نواری

پاستای نواری

پاستای نواری

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 1:30

مناسب برای: تعداد نفرات: 5

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • 450 گرم گوشت چرخ‌كرده
  • يك عدد پياز بزرگ
  • يك حبه سير (له‌شده يا رنده‌شده)
  • 50 گرم يا يك پيمانه جعفري تازه (خردشده)
  • يك عدد تخم‌مرغ (سفيده و زرده آن با هم مخلوط شود)
  • 2 قاشق سوپ‌خوري روغن زيتون
  • 60 ميلي‌ليتر يا 4 قاشق سوپ‌خوري پنير پارمسان رنده شده
  • 2 پيمانه تالياتلي يا هر نوع پاستاي ديگر آبكش‌شده
  • يك پيمانه خمير تازه داخل نان فانتزي
  • نمك و فلفل به مقدار لازم
  • يك عدد پياز (ريز خرد شود)
  • 400 گرم گوجه‌فرنگي (ريز خرد شود)
  • 5 قاشق سوپ‌خوري رب گوجه‌فرنگي
  • يك قاشق چاي‌خوري پودر آويشن يا پودر ارگانو
  • 2 عدد فلفل سبز (ترجيحا تند باشد)
  • نمك و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت

  • گوشت چرخ‌كرده، سير، پياز، جعفري خرد شده، خمير نان و نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و با دست خوب ورز دهيد. سپس تخم‌مرغ زده‌شده را به آن اضافه كرده و دوباره مخلوط كنيد.
  • با اين ميزان مواد، 20 عدد كوفته‌ريزه آماده مي‌شود. پس از اينكه مخلوط گوشتي را به صورت كوفته درآورديد، روغن زيتون را داخل تابه‌اي ريخته و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا كمي داغ شود، سپس كوفته‌ريزه‌ها را در روغن تفت داده و بپزيد. كوفته‌ها را حين سرخ شدن، مرتب هم‌بزنيد تا همه جاي آنها كاملا سرخ شود و بعد آنها را به ظرف مخصوص فر منتقل كنيد.
  • براي آماده كردن سس كافي است همه مواد مورد نياز براي آن را با هم مخلوط كرده و روي كوفته‌ريزه‌ها بريزيد. در ظرف را بگذاريد و آن را داخل فر قرار دهيد. فر را روي 200 درجه سانتي‌گراد يا 400 درجه فارنهايت يا شماره6 قرار دهيد. مدت زمان لازم براي پخت اين خوراك يك ساعت است. پس از پايان پخت، پنير را روي خوراك بريزيد و همراه پاستاي آبكش‌شده سرو كنيد.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است