کیم چی(غذای کره ای)
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: -
مناسب برای: -
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
موارد مورد نیاز
- کاهو ژاپنی متوسط 1 عدد
- پیازچه خرد شده 3عدد
- ریشه زنجبیل پوست کنده و خرد شده 2/1 اونس
- سیر رنده شده 2 قاشق غذاخوری
- نمک مورتون ( برای کاهو )4/1 فنجان
- نمک مورتون ( برای مایع)2/1 فنجان
- فلفل هندی 2/1فنجان
- سس ماهی 1 قاشق غذاخوری
- پودر برنج شیرین یا آرد 1 قاشق غذاخوری
دستور پخت
- کاهو را در مرحله اول نشویید فقط آن را تمیز کنید
- کاهو ها را به 4 قسمت کنید.ابتدا آن را از میان برش داده و هر برش را به دو تکه تقسیم کنید.
- حالا آنها را شسته و بگذارید تا خشک شوند.بعد کاهو رابه تکه های کوچک تقسیم میکنیم
- در یک کاسه بزرگ کاهو ها را با نمک پوشانده و بگذارید 2 ساعتی بماند.
- 1 فنجان آب و پودر برنج یا آرد را با هم در یک کاسه مخلوط کنید و روی گاز بگذارید تا بجوشد و پس از جوشیدن زیر گاز را خاموش کرده و بگذارید تا خنک شود.
- کاهو ها را با فلفل هندی ، پیازچه ، سیر ، سس ماهی ، زنجبیل و 1 قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید.
- کیم چی آماده شده؛ می توانید آن را میل کنید یا بگذارید بعد از تخمیر شدن آن را استفاده کنید.
- کیم چی را داخل یک شیشه بریزید. برای تخمیر شدن غذا ، آن را داخل شیشه می گذاریم ، نباید شیشه را پر کنید باید فضای کافی برای تخمیر کیم چی داخل شیشه وجود داشته باشد تا شیشه سر ریز نشود ) در شیشه را محکم ببندیدو آن را به مدت 24 ساعت داخل فریزر بگذارید.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است