شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه کیم چی(غذای کره ای)

کیم چی(غذای کره ای)

کیم چی(غذای کره ای)

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: -

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • کاهو ژاپنی متوسط 1 عدد
  • پیازچه خرد شده 3عدد
  • ریشه زنجبیل پوست کنده و خرد شده 2/1 اونس
  • سیر رنده شده 2 قاشق غذاخوری
  • نمک مورتون ( برای کاهو )4/1 فنجان
  • نمک مورتون ( برای مایع)2/1 فنجان
  • فلفل هندی 2/1فنجان
  • سس ماهی 1 قاشق غذاخوری
  • پودر برنج شیرین یا آرد 1 قاشق غذاخوری

دستور پخت

  • کاهو را در مرحله اول نشویید فقط آن را تمیز کنید
  • کاهو ها را به 4 قسمت کنید.ابتدا آن را از میان برش داده و هر برش را به دو تکه تقسیم کنید.
  • حالا آنها را شسته و بگذارید تا خشک شوند.بعد کاهو رابه تکه های کوچک تقسیم میکنیم
  • در یک کاسه بزرگ کاهو ها را با نمک پوشانده و بگذارید 2 ساعتی بماند.
  • 1 فنجان آب و پودر برنج یا آرد را با هم در یک کاسه مخلوط کنید و روی گاز بگذارید تا بجوشد و پس از جوشیدن زیر گاز را خاموش کرده و بگذارید تا خنک شود.
  • کاهو ها را با فلفل هندی ، پیازچه ، سیر ، سس ماهی ، زنجبیل و 1 قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید.
  • کیم چی آماده شده؛ می توانید آن را میل کنید یا بگذارید بعد از تخمیر شدن آن را استفاده کنید.
  • کیم چی را داخل یک شیشه بریزید. برای تخمیر شدن غذا ، آن را داخل شیشه می گذاریم ، نباید شیشه را پر کنید باید فضای کافی برای تخمیر کیم چی داخل شیشه وجود داشته باشد تا شیشه سر ریز نشود ) در شیشه را محکم ببندیدو آن را به مدت 24 ساعت داخل فریزر بگذارید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است