شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه هات داگ مارپیجی

هات داگ مارپیجی

هات داگ مارپیجی

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 0:45

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • هات داگ =شش عدد
  • آرد= به ميزان لازم
  • مايه خمير =نصف قاشق سوپخوري
  • شير ولرم =نصف پيمانه
  • روغن جامد= 60 گرم
  • تخممرغ= دو عدد
  • شكر =نصف قاشق سوپخوري
  • نمك =يك قاشق چايخوري

دستور پخت

  • شير را با شكر و مايه خمير مخلوط كرده و 10 دقيقه صبر مي كنيم تا مايه خمير فعال شود.
  • در كاسه‌اي تخم مرغ، نمك و روغن را با چنگال زده تا مخلوط شوند، سپس مايه خمير را اضافه كرده و مخلوط مي كنيم، حالا كم كم آرد را افزوده تا خميري حاصل شود كه به دست نچسبد.
  • روي خمير را پوشانده و در جاي گرم 45 دقيقه استراحت مي دهيم.
  • فر را با حرارت 180 درجه سانتي گراد روشن كرده و سيني فر را چرب مي نماييم.
  • خمير را روي سطح آرد پاشي شده با وردنه به قطر نيم سانتي متر باز كرده و از آن نوارهاي باريكي مي‌بريم. نوارها را روي‌ هات‌داگ‌ها پيچيده و سر و دم آن را با قيچي برش داده تا تيز شود.
  • از فلفل دلمه اي قرمز و ميخك براي زبان و چشم هاي مارهااستفاده كرده و آنها را براي 20 دقيقه در فر مي‌پزيم تا روي آنها طلايي شود.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است