شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه پوره هویج، دال عدس

پوره هویج، دال عدس

پوره هویج، دال عدس

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: تعداد نفرات: 2

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • هويج: 350 گرم
  • سيب زميني: 175 گرم
  • شير خشک آماده شده (درست شده): يک و 1/4 فنجان (300 ميلي ليتر)
  • عدس قرمز (دال عدس): 1/4 فنجان (50 گرم)
  • گشنيز خشک ساييده شده: 1/2 قاشق چاي خوري

دستور پخت

  • هويج و سيب زميني را پوست کنده و آن ها را به صورت مکعب هاي کوچک خرد کرده و در قابلمه ي کوچکي بريزيد. دال عدس را پاک کرده و آن را خوب بشوييد.
  • دال عدس، گشنيز و شير را نيز در قابلمه ريخته و آن ها را بر روي حرارت قرار دهيد تا مواد به جوش بيايند.
  • سپس در ظرف را بگذاريد تا مخلوط به مدت 40 دقيقه يا تا زمانيکه دال عدس و سبزيجات کاملاً نرم شوند به آرامي بجوشد.
  • در صورت نياز و در اواسط پخت، مقدار کمي آب جوش به مخلوط اضافه کنيد. مخلوط را در دستگاه غذاساز ريخته و يا آن را از صافي درشت رد کنيد تا به صورت پوره اي نرم و يک دست درآيد.
  • کمي از پوره را در کاسه اي ريخته و درجه ي حرارت آن را امتحان کنيد و در صورت نياز و پيش از دادن آن به کودک، پوره را خنک کنيد.
  • باقيمانده ي پوره را در ظرف دربسته اي ريخته و هر چه سريعتر در يخچال قرار دهيد و سعي کنيد پوره را ظرف مدت 24 ساعت به مصرف برسانيد.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است