شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه آش عدس بلغور (سنندج)

آش عدس بلغور (سنندج)

آش عدس بلغور (سنندج)

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: کالری: 1700

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • عدس: 200 گرم
  • بلغور گندم: 200 گرم
  • پیاز داغ : 2 قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی: 1 عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه : به میزان لازم
  • نعنا داغ برای تزیین: به میزان لازم

دستور پخت

  • عدس و بلغور را با 2 لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود
  • سپس زردچوبه را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و فلفل و پیاز داغ را به آن اضافه کرده، به صورت داغ در آش در حال جوش بریزید
  • بعد از چند جوش مقداری نمک اضافه کنید
  • سپس سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و در آش بریزید تا پخته شود
  • بعد از آن که آش پخته و لعاب دار شد، آن را در ظرف کشیده روی آن نعنا داغ بریزید و با لیموترش تازه سرو کنید

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است