خاچاپوری
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: زمان کل: 2:20
مناسب برای: تعداد نفرات: 4
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
موارد مورد نیاز
- ارد : 2 پیمانه
- اب ولرم: 3/4 پیمانه
- خمیر مایه فوری : 1 قاشق چای خوری
- نمک:1/2 قاشق چای خوری
- روغن مایع یا کره اب شده : 1/4پیمانه
- تخم مرغ
- پنیر موزارلا : نیم پیمانه رنده شده
- پنیر صبحانه نیم پیمانه خرد شده
- کره اب شده 2 قاشق غذا خوری
- کمی ارد برای روی میز
- 1 قاشق کره برای روی نان
دستور پخت
- اب رو با خمیر مایه -روغن - نمک و ارد مخلوط کنید و خوب ورز بدید . خمیر اگر چسبناک هست اشکالی نداره اصلاااااا ارد اضافه نکنید .
- روش رو بپوشونید بزارید یک جای گرم به مدت 1 ساعت تا خمیر ور بیاد .
- خمیر رو 2 قسمت کنید هر قسمت رو گرد کنید و بزارید کنار روش رو بپوشانید بزارید 15 دقیقه بمونه
- حالا هر گوله رو بدون اینکه ورز بدید با دست باز کنید اصلا خمیر رو مچاله نکنید خمیر حباب دار هست سعی نکنید خرابش کنید. دستهاتون رو اردی کنید
- وقتی نازک بازش کردید کناره هاشو رو کمی جمع کنید و یک شکل قایق مانند درست کنید . حتما نازک کنید چون بعد از پخت پف میکنه . روش یک دستمال بکشید بزارید 5 دقیقه دیگه هم بمونه
- پنیر ها رو باهم مخلوط کنید2 قاشق اب + 2 قاشق کره اب شده رو بریزید توشون و با چنگال لهشون کنید
- داخل هر خمیر مقداری از مخلوط پنیر صبحانه و پنیر پیتزا بریزید به اندازه ای که سطح خمیر رو خوب بپوشونه
- بعد یک عدد تخم مرغ رو بشکنید توش و بزارید داخل فر روی 350 درجه فارنهایت که از قبل گرم کرده بودید تا وقتی که روی خمیر سرخ بشه تقریبا 20-30 دقیقه بعد از پخت داخل نان یک قالب کره کوچیک قرار بدید .
- در روش سنتی زرده تخم مرغ رو جدا میکنن و بعد از پخت به صورت خام روی نون میزارن اگر زرده خام دوست دارید میتونید این کار روبکنید. بعد نون کناره های خاچاپوری رو به زرده تخم مرغ میزنن و میخورن. میدونم که تخم مرغ خام با ذائقه ایرانی ها زیاد جور نیست.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است