شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه کرانچی سیب زمینی

کرانچی سیب زمینی

کرانچی سیب زمینی

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان پخت: 0:20

مناسب برای: زمان آماده سازی: 0:20

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • ۷۵۰ گرم سیب زمینی با پوست
  • ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
  • ۳/۴ قاشق چایخوری رزماری کاملا خرد شده
  • ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل
  • ۱/۴ پنیر پارمزان رنده شده
  • نمک به میزان لازم

دستور پخت

  • ابتدا فر را روی دمای ۴۷۵ درجه فارنهایت یا ۲۴۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سیب زمینی ها را رنده کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید و روغن زیتون، رزماری ( اکلیل کوهی ) و فلفل را به آن اضافه کنید.
  • مخلوط سیب زمینی را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید . هر تکه به ضخامت ۵ میلی متر باشد و حدود ۲۰ دقیقه در فر بماند.
  • سیب زمینی ها را از فر بیرون بیاورید. با کفگیر با دقت سیب زمینی ها را جابجا کنید. سپس پنیر پارمزان را روی آن بپاشید. و آن را در حدود ۳ دقیقه تا حدی که قهوه ای یا طلایی رنگ بشود حرارت بدهید. حالا می توانید سیب زمینی ترد شده را داغ میل کنید.
  • رزماری منبع غنی از فلاونوئیدها می باشد که از لخته شدن خون جلوگیری می کند.
  • شما می توانید تا دو مرحله این سیب زمینی را استفاده کنید به این صورت که آن را تا ۸ ساعت در یخچال بگذارید سپس هنگام سرو غذا ، پنیر پارمزان را روی آن بپاشید و در فر بگذارید تا طلایی رنگ شود.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است