شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه سوفله کدو بادمجان

سوفله کدو بادمجان

سوفله کدو بادمجان

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان پخت: 0:10

مناسب برای: زمان آماده سازی: 0:30

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • بادمجان: نیم کیلو
  • کدو: نیم کیلو
  • گوشت چرخ کرده: 200گرم
  • پیاز سرخ کرده: یک قاشق
  • قارچ خرد شده: 250گرم
  • فلفل دلمه ایی خرد شده: 100گرم
  • پنیر پیتزا: 250گرم
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق
  • سس سفید: یک لیوان
  • روغن: به اندازه لازم
  • نمک وفلفل: به اندازه کافی

دستور پخت

  • بادمجان وکدو‌ها راپس از پوست کندن از طول به چهار قسمت تقسیم کرده وسرخ نموده وجدا می‌گذاریم
  • سپس گوشت را تف داده و قارچ و فلفل دلمه‌ایی را اضافه و بعد پیاز سرخ شده و رب و نمک و فلفل را اضافه و تفت می‌دهیم ویک استکان آب ریخته و درآن را بسته و می‌گذاریم که آب آن تمام شود.
  • یک ظرف پیرکس مناسب برداشته ته آنرا چرب می‌کنیم و یک بادمجان و یک کدو سرخ شده می‌چینیم تا ته ظرف پر شود
  • حالامقداری از مایع مخلوطمان را روی بادمجان و کدو قرارداده و دو قاشق مایع سس سفید به همراه پنیر پیتزا روی مایعمان اضافه و صاف می‌کنیم
  • مجدد کدو و بادمجان را چیده و همین روش را ادامه می‌دهید تا مواد ما تمام شود و روی آنرا با پنیر پیتزا می‌پوشانیم
  • فر را که قبلا گرم کرده‌ایم ظرف را در آن قرار می‌دهیم بمدت 10دقیقه تا پنیر آن آب شود
  • سپس فر را خاموش و ظرف را پس از ده دقیقه از فر خارج و با همان ظرف غذا را سرو می‌نماییم

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است