شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه کوکو هفت طبقه

کوکو هفت طبقه

کوکو هفت طبقه

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 2:10

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • سیب زمینی آب پز= 250 گرم
  • نمک و فلفل= به مقدار لازم
  • محلول زعفران = به میزان لازم
  • تخم مرغ = 8 عدد
  • نخودفرنگی پخته 250 گرم
  • زنجبیل = یک دوم قاشق مرباخوری
  • هویج پخته = 250 گرم
  • آرد سیب زمینی = یک قاشق غذاخوری
  • دارچین = یک دوم قاشق مرباخوری
  • پیاز =یک عدد
  • گوشت چرخ کرده =250 گرم
  • ادویه کاری =یک چهارم قاشق مرباخوری
  • گردو =30 گرم
  • ژامبون = 6 ورق
  • سفیده‌ی تخم مرغ = یک عدد

دستور پخت

  • سیب زمینی را رنده کرده، با مقداری نمک، زعفران و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
  • نخود فرنگی را پوره کرده و با مقداری نمک و زنجبیل و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
  • هویج‌ها را پوره کنید و با آرد سیب زمینی، نمک، فلفل، زعفران، دارچین و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
  • پیاز را رنده کره و با گوشت چرخ کرده، نمک، ادویه کاری، گردو و 2 عدد تخم مرغ مخلوط کنید.
  • یک قالب پاند کیک 10× 26 را چرب کنید و مخلوط سیب زمینی را در قالب بریزید و خوب صاف کنید.
  • سفیده‌ی تخم مرغ را با چنگال بزنید تا از لختگی درآید سپس روی دو برگ از ژامبون را قلم مو سفیده تخم بمالید و آن را روی مخلوط سیب زمینی قرار دهید بعد طرف دیگر ژامبون‌ها را نیز سفیده تخم مرغ بمالید و این کار را با مخلوط نخود فرنگی و هویج نیز انجام دهید.
  • در آخر مخلوط گوشت را روی آن قرار داده و روی ظرف را با فویل بپوشانید و با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.
  • ظرف را به مدت یک ساعت به صورت بن ماری در فر قرار دهید (یعنی قالب را در تابه بزرگ‌تری قرار داده و مقداری آب داخل تابه بزرگ‌تر بریزید تا نصف قالب را بپوشاند).
  • بعد از این مدت فویل را برداشته و نیم ساعت دیگر در فر قرار دهید تا زمان پخت کامل شود سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و برش دهید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است