شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه پیراشکی اسفناج

پیراشکی اسفناج

پیراشکی اسفناج

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان پخت: 0:20

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • آرد500 گرم
  • پياز داغ دو قاشق غذاخوري
  • روغن مايع يك پيمانه
  • گشنيز200 گرم
  • آب يك پيمانه
  • نمک يك قاشق مرباخوري
  • بيكينگ‌پودر يا جوش‌شيرين يك قاشق چايخوري
  • روغن براي سرخ كردن به ميزان لازم
  • اسفناج يك كيلوگرم

دستور پخت

  • آرد، آب و روغن مايع را با يکديگر مخلوط کرده تا به شکل خمير درآيد.
  • بيکينگ پودر و نمک را به آن اضافه کرده و آنقدر ورز مي‌دهيم تا به دست نچسبد.
  • خمير را به صورت استوانه درآورده و به شش قسمت مساوي تقسيم و هر قسمت را به صورت دايره باز مي‌کنيم.
  • اسفناج را بخارپز کرده و پس از اين‌که کاملا آب آن گرفته شد، ادويه دلخواه خود را به آن اضافه کرده و پياز داغ را نيز به آن مي‌افزاييم.
  • نصف هر قسمت از خمير را با اين مخلوط پر کرده و روي آن مقداري گشنيز مي‌گذاريم و سپس روي مواد را با نصف ديگر خمير مي‌پوشانيم.
  • روغن را داخل تابه ريخته و پس از داغ شدن، خميرهاي پر شده را به ترتيب به شکلي که داخل روغن غوطه ور گردند سرخ مي‌کنيم.
  • سپس پيراشکي‌هاي سرخ شده را داخل سبد مي‌گذاريم تا روغن اضافي آن خارج گردد.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است