شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه رولت مرغ با ژامبون و اسفناج

رولت مرغ با ژامبون و اسفناج

رولت مرغ با ژامبون و اسفناج

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان پخت: 1:20

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • سينه‌مرغ يك عدد
  • نمك و فلفل نيم‌كوب به ميزان لازم
  • ژامبون دو ورق
  • اسفناج بخار پز يك پيمانه
  • فلفل دلمه‌اي قرمز نصف عدد
  • پنير كمببر 50 گرم
  • كره 75 گرم
  • زرده تخم‌مرغ يك عدد
  • آبليمو دو قاشق سوپخوري

دستور پخت

  • استخوان‌هاي سينه‌مرغ را در آورده و بين دو نايلون با بيفتكوب مي‌كوبيم تا مثل مستطيل باز شده و نازك شود،
  • سپس دو طرف آن را نمك و فلفل پاشيده، يك طرف گوشت (از قسمت طول) اسفناج، تكه‌هاي پنير، ژامبون، فلفل دلمه‌اي و نيمي از كره را چيده، سپس به كمك نايلون مرغ را رول مي‌كنيم.
  • فر را با حرارت 180 سانتي‌گراد درجه روشن مي‌كنيم و در تابه‌اي كه گنجايش رولت را داشته باشد آب جوش ريخته و در فر قرار مي‌دهيم.
  • روي فويل را چرب نموده و رولت را روي آن قرار داده، رول كرده و دو طرف آن را خوب محكم مي‌كنيم،
  • سپس رولت را در تابه آبجوش قرار داده و به مدت يك ساعت در فر مي‌پزيم.
  • پس از پخت، رولت را باز كرده در سيني فرچرب شده قرار مي‌دهيم.
  • در كاسه‌اي زرده تخم‌مرغ، باقي كره آب شده و آبليمو را مخلوط كرده و روي رولت با برس مي‌ماليم مجددا رولت را به مدت 20 دقيقه در فر قرار مي‌دهيم تا روي آن طلايي شود.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است