شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه اگرول

اگرول

اگرول

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 0:30

مناسب برای: تعداد نفرات: 2

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • کلم برک سفید نصف عدد
  • هویج متوسط ۳ عدد
  • پیاز داغ نگینی طلایی شده ۱ پیمانه
  • سینه مرغ پخته خرد شده یا هر قسمت دیگه مرغ ۲ پیمانه
  • نمک- فلفل سیاه- زردچوبه
  • نان لواش نرم به میزان لازم

دستور پخت

  • کلم و هویجتون رو رنده درشت کنید و تفت بدید با کمی روغن و پیاز داغش رو هم بریزیدو بعد ۲ لیوان آب بریزید تا بپزه و نرم بشه.
  • بعد هم نمک و ادویه اش رو اندازه کنید و مرغش رو اضافه کنید و بگذارید تا آبش کاملا کشیده بشه و کاملا نرم بشند.
  • موادتون باید کاملا آبش کشیده بشه و خنک بشه و بعد مثل سمبوسه گوشه نونتون از مواد بگذارید و رول کنید و توی روغن سرخش کنید.
  • با دو انگشت فاصله از بالای نونتون مواد رو بگذارید و دو لبه رو روش برگردونید و حالا محکم رولش کنید.
  • قسمت انتهایی نونهارو زیر قرار بدید تا باز نشند. وقت سرخ کردن هم همینطور از اون سمت که بازه توی روغن بگذارید تا در اثر سرخ شدن بهم بچسبند.
  • تا همه رو آماده می کنید هر دونه ای که درست می کنید رو لای سفره یا نایلون بگذارید تا خشک نشند.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است