شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه دست‌پیچ ژامبون

دست‌پیچ ژامبون

دست‌پیچ ژامبون

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 0:30

مناسب برای: تعداد نفرات: 3

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • ژامبون گوشت 400 گرم
  • پنير پارمسان رنده شده 100 گرم
  • آرد سوخاري 50 گرم
  • نعناع تازه10 تا 12 برگ
  • روغن‌زيتون 2 قاشق
  • آب ليمو ترش به میزان لازم
  • آرد به میزان لازم
  • قزص عصاره گوشت(در صورت تمايل)1 عدد

دستور پخت

  • آرد سوخاري را در كاسه‌اي بريزيد، يك قاشق روغن زيتون، نمك، فلفل و هشت تا برگ نعناع درشت خرد شده را اضافه‌كنيد. مواد را خوب مخلوط كنيد، آن را تقسيم كرده، لاي هر تكه ژامبون گوشت بگذاريد و بپيچيد.
  • دست‌پيچ‌ها را آرد بزنيد و در ماهي‌تابه داغي كه در آن مقداري روغن زيتون ريخته‌ايد با حرارت نسبتا بالا سرخ‌كنيد، طوري‌كه رويه آنها طلايي شود.
  • در آخر پخت شعله را زياد كنيد و در ماهي‌تابه كاملا داغ، نصف پيمانه آب ليمو، دو تا سه برگ كامل نعناع، يك عدد قرص عصاره گوشت اضاف كنيد.
  • دست‌پيچ‌ها را دوباره به‌هم بزنيد و زماني كه سس به غلظت مناسب رسيد، آن را از روي آتش برداريد و سرو كنيد.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است