شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه ناپلئونی پنیر

ناپلئونی پنیر

ناپلئونی پنیر

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 0:35

مناسب برای: تعداد نفرات: 4

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • نان تست نرم 6 عدد
  • ماست خامه ای یک پیمانه
  • پنیر خامه ای 100 گرم
  • خامه 2 قاشق غذاخوری
  • گردو به میزان دلخواه
  • مرغ پخته ریز خرد شده یک پیمانه
  • تخم مرغ آب پز یک عدد
  • هویج یک دوم
  • جعفری ساتوری شده 1 قاشق غذاخوری
  • خیار شور یک عدد
  • سس مایونز 2 قاشق
  • فلفل و نمک مقداری

دستور پخت

  • پنیر خامه ای رو با چنگال له کنید.
  • خامه رو اضافه کنید.
  • ماست رو اضافه کنید.
  • هم بزنید تا یکدست مثل سس بشه، مزه کنید اگه کم نمک بود کمی نمک اضافه کنید، اگه فلفل سفید داشتید کمی هم فلفل سفید اضافه کنید. اگه نداشتید که هیچ.
  • مواد سالاد مرغ رو با هم مخلوط کنید.
  • دوقاشق از سس ماست و پنیر رو هم توی سالاد بریزید و مخلوط کنید.
  • کناره های قهوه ای نون ها رو ببرید، ولی دور نریزید بگذارید خشک بشه و پودر کنید و به عنوان آرد سوخاری استفاده کنید.
  • یک ظرف که طولش بزرگتر از دوتا نون باشه انتخاب کنید و طرفتون باید ارتفاع داشته باشه
  • دوتا نون رو کنار هم داخل ظرف بگذارید.
  • یک دوم سالاد مرغ رو روی نونها بمالید. (گردوی خرد شده بپاشید که من نداشتم)
  • روی دو تا دیگه از نونها رو حسابی از مخلوط ماست و پنیر بمالید.
  • و برگردونید روی سالاد، طوری که روی سس دار نونها روی سالاد قرار بگیره.
  • روی نونها رو نصف دیگه سالاد رو بمالید.
  • باز روی دو تا نون آخری هم سس ماست و پنیر بمالید و برگردونید روی سالاد. باقیمانده سس ماست و پنیر رو کناره ها و روی نونها بمالید.
  • مثل زمانی که کیک خامه کشی میکنید صاف کنید.
  • در ظرف رو ببنید و بگذارید داخل یخجال چند ساعت بمونه و نونها نرم بشن.
  • بعد از یخچال در بیارید و به هشت تا مربع تقسیم کنید.
  • و کناره هاش رو توی جعفری ساتوری بزنید و روش رو با هرچی دوست دارید تزیین کنید. من با گلهایی از ذرت و هویج و گوجه فرنگی تزیین کردم، واسه وسط گلها هم از سس گوجه

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است