شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر

بورک اسفناج و پنیر

بورک اسفناج و پنیر

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 0:50

مناسب برای: تعداد نفرات: 4

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • خمیر یوفکا یا خمیر فیلو به مقدار لازم
  • اسفناج یک کیلو
  • پیاز یک عدد
  • پنیر سفید 100 گرم
  • تخم مرغ یک عدد
  • شیر 1.4 لیوان
  • روغن مایع 1.4 لیوان
  • کنجد یا سیاه دانه

دستور پخت

  • اسفناج رو پاک کرده و درشت خرد کنید و بشورید. پیاز رو خرد کنید و توی یک قاشق از روغن تفت بدید.
  • اسفناج رو روی پیاز بریزید و در تابه رو بگذارید تا اسفناج نرم بشه. من برای پختن اسفناج آب نمیریزم چون وقتی اسفناج رو شستیم کمی آب داره و نیازی به آب اضافی نداره، فقط دقت کنید و هم بزنید تا نسوزه.
  • شعله رو خاموش کنید و پنیر رو بریزید و مخلوط کنید.
  • خمیر یوفکای من از این مدل مثلثی بود، میتونید از خمیر فیلو هم استفاده کنید که از خمیر یوفکا نازک تره.
  • زرده تخم مرغ رو جدا کنید و کنار بگذارید و سفیده تخم مرغ و شیر و روغن مایع رو مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکنواخت بشه
  • یک ورق از خمیر رو باز کنید و با قلمو روی خمیر رو مخلوط سفیده تخم مرغ حسابی مرطوب کنید. تو این مورد دست و دلباز باشید تا بورک خوشمزه ای داشته باشید.
  • از مخلوط اسفناج دو قاشق روی قاعده مثلث بگذارید
  • قاعده مثلث رو روی اسفناج بیارید.
  • دو گوشه خمیر رو روی هم بیارید.
  • هر لایه رو که می پیچید باز از مخلوط سفیده تخم مرغ روی خمیر بمالید
  • خمیر رو تا کنید تا به شکل مستطیل بشه. به این مدل پیچیدن بورک سیگارتی (Sigara Börek) گفته میشه.
  • روی خمیر رو زرده تخم مرغ بمالید.
  • و کنجد بپاشید.
  • داخل فر با درجه 180 تا زمانی که خمیر طلای بشه، حدود 20 الی 30 دقیقه.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است