شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه بورک گل

بورک گل

بورک گل

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 0:30

مناسب برای: تعداد نفرات: 4

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • خمیر یوفکا یا فیلو مثلثی 12 برش
  • گوشت چرخ کرده 200 گرم
  • پیاز یک عدد
  • جعفری ساتوری 2 قاشق سوپخوری
  • رب یک قاشق
  • سس کچاپ یک قاشق
  • سس مایونز 1 قاشق
  • تخم مرغ یک عدد
  • روغن زیتون دو قاشق
  • ماست دو قاشق
  • شیر یک فنجان

دستور پخت

  • زرده رو از سفیده جدا کنید. سفیده تخم مرغ، ماست و روغن زیتون رو مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا یکدست بشه.
  • پیاز رو تفت بدید بعد گوشت رو اضافه کنید و رب و ادویه و نمک بزنید. کمی آب بریزید و بگذارید گوشت جا بیفته.
  • مایع گوشت رو بگذارید کنار تا خنک بشه. جعفری، سس مایونز و سس کچاپ رو روی مایع گوشت خنک شده بریزید و مخلوط کنید
  • روی خمیرها رو با شیر کاملا مرطوب کنید، میتونید با اینکار رو با برس یا مثل من با آبپاش انجام بدید.
  • همه خمیرها رو یکجا از نایلون در نیارید چون سریع خشک میشن
  • از مخلوط تخم مرغ و روغن و ماست روی خمیرها بمالید. فقط دقت کنید خیلی زیاد نشه
  • مثل شکل زیر یک گوشه مثلث رو یک ردیف از مایع گوشتی بگذارید.
  • گوشه های خمیر رو روی مایع بیارید، و خمیر رو بپیچید تا بشکل لوله بشه
  • از یک طرف بپیچید تا بشکل حلزون در بیاد.
  • روش رو زرده بمالید و کنجد بپاشید.
  • تو فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه میزاریم تا طلایی بشه .
  • با این روش دیگه نیاز به برش زدن بورک ندارید و خیلی راحت جدا میشه. برای سرو در مهمانی ها گزینه مناسبیه.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است