شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه لقمه اسفناج

لقمه اسفناج

لقمه اسفناج

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: تعداد نفرات: 3

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • ماست و روغن مایع و آرد ذرت از هر کدام يك پيمانه
  • سركه يك قاشق غذاخوري
  • تخم‌مرغ يك عدد
  • بيكينگ‌پودر 1/4 قاشق چايخوري
  • نمك و فلفل و آرد سفید به ميزان لازم
  • *مواد لازم ميانی
  • اسفناج 500 گرم
  • پياز يك عدد
  • پنير سفيد 50 گرم
  • كره يك قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

دستور پخت

  • پياز را خرد كرده و با كره تفت دهيد تا نرم شود. اسفناج‌هاي خردشده را اضافه كرده و تفت دهيد. نمك و فلفل بزنيد. از روي حرارت برداشته و پنير خردشده را به آن افزوده و مخلوط كنيد. در ظرف ديگري سفيده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بيكينگ‌پودر، سركه، روغن، ماست، نمك و فلفل را ريخته و با هم مخلوط كنيد و آرد سفيد را تا زماني كه خمير يك‌دستي شود و به دست نچسبد اضافه نماييد. خمير را كمي ورز دهيد. بعد از آن به اندازه يك گردو برداشته و در كف دست باز كرده و از مايه اسفناج كمي در آن گذاشته، خمير را جمع کرده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. روي آنها زرده تخم‌مرغ زده و در فري كه از قبل با دماي 200 درجه سانتي‌گراد گرم شده به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا روي آنها طلايي شود.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است