شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه دلمه ماکارانی

دلمه ماکارانی

دلمه ماکارانی

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 1:45

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • ماکارونی شكلی= 3 فنجان
  • لپه پخته= 2 فنجان
  • سبزی دلمه ساطوری شده = 500 گرم
  • گوشت چرخ كرده= 300 گرم
  • سركه در صورت تمایل= به مقدار کافی
  • زعفران دم شده = به مقدار کافی
  • شكر در صور تمایل= به مقدار کافی
  • نمك و فلفل كمی= به مقدار کافی
  • ادویه كمی= به مقدار کافی
  • روغن مایع =1 فنجان
  • برگ مو یا فلفل دلمه یا بادمجان دلمه یا گوجه‌فرنگی= به مقدار کافی
  • پیاز نگینی شده =2 عدد

دستور پخت

  • گوشت چرخ كرده را با پیاز و روغن یك تفت بدهید و نمك و فلفل و ادویه بپاشید.
  • ماکارونی را در ظرفی بزرگتر از حجمش با كمی نمك و روغن بپزید و بگذارید تا كاملاً مغز پخت شود سپس آبكش كنید و آب ولرم روی آن بریزید تا نچسبد.
  • یك ظرف جهت مخلوط کردن تمام مواد در نظر بگیرید و ماکارونی، گوشت تفت داده شده، سبزی و لپه را درون ظرف بریزید و مخلوط كنید و روی تمام مواد زعفران بپاشید. (در صورت تمایل به شیرین یا ترش بودن بودن درون مواد شكر یا سركه یا هر دو را به یك میزان بریزید)
  • مواد آماده شده‌ی دلمه را می‌توانید درون هر كدام از موارد، برگ مو، فلفل دلمه، بادمجان، گوجه‌فرنگی، كاهو یا كلم بریزید یا بچینید و با طعم ترش یا شیرین یا هر دو طعم استفاده كنید. با این تفاوت که در برگ مو با سس آب روغن و چاشنی مورد نظرتان پخت نمائید. ولی در سایر دلمه‌ها می‌توانید با سس آب و رب گوجه‌فرنگیِ تفت داده شده در روغن و ادویجات (زردچوبه، زعفران، كاری) پخت نمائید.
  • دلمه را با حرارت كم و به صورت دم پخت نمائید و هیچكدام از موارد یاد شده برای پر كردن را با هم طبخ ننمائید.
  • برای تهیه چاشنی شیرین شكر را دو برابر سركه و برای چاشنی ترش سركه را بعد از گذشت نیمی از زمان پخت دلمه‌ها بریزید تا دلمه‌ها سفت نشود و دلمه پخته بهتر، چاشنی را به خود می‌گیرد، برای نرم و لطیف شدن دلمه كمی روغن از حد معمولی بیشتر بریزید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است