شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه ماکارونی طلایی

ماکارونی طلایی

ماکارونی طلایی

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 1:45

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • ماکارونی: 500 گرم
  • گوشت: 200 گرم
  • قارچ: 5-6 عدد
  • فلفل دلمه: 1عدد
  • پیاز: 2 عدد متوسط
  • رب: 3 قاشق غذا خوری
  • سیب زمینی: 1عدد
  • روغن زیتون: 3قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

دستور پخت

  • ابتدا ته ماهی تابه رو با کمی روغن چرب کرده و گوشت را در آن بریزید و پیاز و قارچ و فلفل دلمه خرد شده را به ترتیب به آن اضافه کنید و در ظرف را گذاشته، بگذارید به مدت 20 دقیقه در حرارت ملایم در بخار خودش پخته شود، سپس یک قاشق روغن به مواد اضافه کرده وپس از آن ادویه و رب گوجه فرنگی را افزوده و هم بزنید تا کمی سرخ شود.
  • در این مرحله سیب زمینی را پوست کنده و به شکل حلقه ای خرد کنید و در آب نمک قرار دهید.
  • در یک قابلمه ی مناسب تا دو سوم آب ریخته روی شعله قرار دهید تا جوش بیاید سپس 1 قاشق غذا خوری نمک به آن اضافه کنید و ماکارونی را به دلخواه به 2 یا 3 قسمت بشکنید و درآن بریزید و فورا به مدت 30 ثانیه آنرا هم بزنید و بسته به نوع ماکارونی بین 7تا 10 دقیقه بعد آن را آبکشی کنید.
  • سیب زمینی را از آب نمک خارج کرده و کف قابلمه کمی روغن ریخته و سیب زمینی ها را درآن بچینید و روی شعله قرار دهید تا کاملا سرخ شود، ماکارونی را لایه لایه در ظرف ریخته و در هر لایه سس را اضافه کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه در حرارت ملایم دم بکشد. بعد به یکباره آنرا در سینی بریزید تا بخار آن خارج شود. حالا آماده سرو است. نوش جان

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است