شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه پاستا با مرغ و سس آلفردو

پاستا با مرغ و سس آلفردو

پاستا با مرغ و سس آلفردو

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 0:45

مناسب برای: تعداد نفرات: 4

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • پاستا: 500 گرم
  • كره: نیم پیمانه
  • سینه مرغ: 300 گرم (پخته و تكه تكه شده)
  • جعفری: اندكی برای تزئین
  • نمك و فلفل: به مقدار لازم
  • كره: یك چهارم پیمانه
  • خامه: یك پیمانه
  • سیر: یك حبه (خرد شده)
  • پنیر پارمزان رنده شده یك پیمانه و نیم
  • جعفری تازه: یك چهارم پیمانه (ریز شده)

دستور پخت

  • در یك ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمك اضافه كنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه كنید.
  • در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می‌شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یكی دو بار مخلوط را هم بزنید.[عجله نكنید باید هنوز طرز تهیه سس آلفردو را هم برایتان بگوئیم]
  • همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه‌ای دیگر كره را آب كنید و مرغ را به آن اضافه كنید و كمی تفت دهید. سپس نمك و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ‌ها طعم بگیرند.
  • پاستاها كه پخت؛ آنها را آبكشی كنید و در ظرفی كه از قبل كمی گرم كرده‌اید بكشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه كنید.
  • سس آلفردو: كره را در تابه متوسط آب كنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به كره اضافه كنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه كنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است