شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه لازانیا با کدو تنبل

لازانیا با کدو تنبل

لازانیا با کدو تنبل

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 1:20

مناسب برای: تعداد نفرات: 5

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • 550 گرم قارچ تازه و خرد شده
  • یک عدد پیاز کوچک ، خرد شده
  • 2/1 قاشق چایی خوری نمک
  • 2 قاشق چایی خوری روغن زیتون
  • 1 قوطی کدو کنسرو شده
  • 2/1 فنجان خامه
  • 1 برگ خشک شده نعناع
  • فلفل کوبیده شده
  • 9 عدد پاستای خام
  • 1 فنجان پنیر کم چرب ریکوتا (ایتالیایی)
  • 1 فنجان پنیر مازارلای ایتالیایی (پنیر سفید سفت) ؛ بریده شده
  • 4/3 فنجان پنیر پارمیسان (ایتالیایی)

دستور پخت

  • در یک قابلمه کوچک قارچ ، پیاز و یک چهارم نمک را با روغن مخلوط کرده و بگذارید تا سرخ شوند؛ حالا این مایع را کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک ، کدو ، خامه ،‌فلفل ، برگ نعنا و باقیمانده نمک را مخلوط کنید.
  • 2/1 فنجان سس کدو را ته ماهیتابه پخش کنید. دو قسمت پاستا را در ظرف گذاشته و حالا دوباره سس کدو را روی پاستا بریزید. حالا مخلوط قارچ تان را اضافه کنید. سپس 2/1 فنجان از پنیر ریکوتا ،‌2/1 فنجان پنیر مازارلا و 4/1 فنجان پنیر پارمیسان را اضافه کنید. دوباره سس کدو و پاستا را روی مخلوط تان بریزید. آنقدر این کارتان را ادامه دهید تا ظرف تان پر شود.
  • ظرف را با یک ورق آلومینیوم پوشانده و در درجه حرارت 375 درجه بمدت 45 دقیقه بگذارید تا بپزد.پس از 45 دقیقه ظرف را بیرون آورده پنیر پارمیسان را روی آن رنده کرده و پخش کنید. دوباره ظرف را به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شوند. حالا ظرف را بیرون آورده و قبل از بریدن بگذارید ده دقیقه ای بماند تا سرد شده تا بتوانید براحتی آن را برش بدهید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است