شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه لازانیا

لازانیا

لازانیا

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: چربی: 551

مناسب برای: تعداد نفرات: 4

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • خمیر لازانیا
  • گوشت چرخ کرده نیم کیلو
  • پیاز دو عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری
  • پنیر پیتزا 200 گرم
  • سس سفید دو فنجان
  • روغن 100 گرم

دستور پخت

  • گوشت چرخكرده را با پياز سرخشده و 2 قاشق سوپخوري روغن تفت دهيد و با يك ليوان آب بپزد تا به روغن بيفتد
  • رب گوجهفرنگي را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را ميزان کنيد. از اين مايه گوشتي براي انواع غذاهاي ماكاروني و لازانيا استفاده ميشود
  • براي پخت خمير لازانيا ( مثل ماكاروني ) ، در يك قابلمه بزرگ آب ريخته، بگذاريد تا آب به جوش آيد. نمك و مقداري روغن براي جلوگيري از چسبيدن خميرها به آب اضافه کنيد. بعد از آن خميرها را در آب در حال جوش ريخته و بعد از چند جوش و نرم شدن خمير آن را در يك آبكش ريخته و بلافاصله روي آن آب سرد بريزيد تا خميرها به هم نچسبند. سپس به آرامي خميرها را برداشته و روي يك پارچه تميز بگذاريد تا آب آن مقداري گرفته شود. توجه كنيد كه موقع برداشتن از آبكش، خميرها پاره نشوند
  • در ظرف تفلون يا پيركس مناسب، 2 قاشق سوپخوري روغن آبكرده و يك رديف خمير لازانيا قرار دهيد و يك رديف پنير رندهشده، مقداري از مايه گوشتي و سس سفيد را روي آن بريزيد
  • سپس روي آن يك رديف ديگر خمير لازانيا، سس سفيد، مايه گوشتي و پنير رنده شده ريخته و به همين صورت ادامه دهيد
  • ظرف را روي پنجره بالاي فر قرار دهيد تا با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت نيم ساعت بماند و پنير روي آن كمي برشته شود

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است