سوپ شیر
ثبت شده توسط: شف باکس
زمان آمادهسازی: زمان کل: 1:50
مناسب برای: تعداد نفرات: 4
ملیت : نامشخص
طرز تهیه
موارد مورد نیاز
- ۶ عدد قارچ بزرگ
- ۲ پیمانه شیر
- ۲پیمانه آب
- یک حبه سیر
- یک پیمانه اسفناج خرد شده
- نصف قاشق چای خوری روغن مایع
- ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت یا نشاسته
- یک قاشق مرباخوری آبلیمو
- نمک و فلفل به اندازه ای که با طبع شما سازگار است.
دستور پخت
- اسفناج های خرد شده را در شیر بریزید و روی حرارت بگذارید تا نرم شوند. سپس صبرکنید تا شیر و اسفناج خنک شوند و شیر را از صافی رد کنید. باید شیری که از اسفناج ها جدا کرده اید، نگه دارید.
- اسفناج هایی که از شیر جدا کرده اید، دوباره با دو قاشق شیر کم چرب در میکسر مخلوط کنید تا کمی له شوند.
- سیر را رنده کنید و قارچ ها را نازک برش بزنید. سیر و قارچ را مخلوط کنید و تفت دهید.
- اسفناج ها را با شیری که اول کار، کنار گذاشته بودیم، مخلوط کنید و به سیر و قارچ داخل قابلمه اضافه کنید.
- آب و آرد ذرت یا نشاسته را به خوبی مخلوط کنید و به مواد قابلمه اضافه کنید.
- نمک، فلفل و آبلیمو را هم با موادتان مخلوط کنید و روی حرارت ۵- ۱۰ دقیقه خوب هم بزنید.
- اگر سوپ ها را با آبلیمو سرو کنید طعمی متفاوت و دلچسب تر خواهند داشت.
نظرات کاربران و بازدیدکنندگان
هنوز نظری ثبت نشده است