شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه برش(آبگوشت روسی)

برش(آبگوشت روسی)

برش(آبگوشت روسی)

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 2:30

مناسب برای: تعداد نفرات: 4

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • گوشت گوساله= نيم كيلوگرم
  • هويج =سه عدد
  • سيب*زميني= دو عدد
  • كلم= نصف بوته
  • برگ*بو =يك عدد
  • ميخك= يك عدد
  • جعفري =دو قاشق چايخوري
  • پيازچه =دو قاشق غذاخوري
  • روغن مايع =دو قاشق غذاخوري
  • پياز كوچك =يك عدد
  • رب گوجه*فرنگي =دو قاشق غذاخوري
  • چغندر =نيم كيلوگرم
  • خامه =درصورت تمايل كمي

دستور پخت

  • حدود سه ليتر آب را جوش آورده و گوشت را به همراه چغندر، برگ بو و ميخك به آن اضافه مي كنيم، سپس حرارت را كم كرده و نيم ساعت كه غذا جوشيد چغندرها را از آن درآورده، كنار گذاشته و كلم خرد شده را به برش اضافه مي كنيم.
  • مي توانيم چغندر را رنده يا خرد كرده و با روغن و پياز كمي تفت دهيم. رب را هم به اين مواد اضافه كرده و آن را نيز تفت مي دهيم و بعد چغندر، پياز و رب را به ظرف غذا اضافه مي كنيم، برگ بو و ميخك را از قابلمه خارج كرده، نمك و فلفل غذا را زده حرارت را خاموش مي كنيم. غذا را همراه جعفري، پيازچه و در صورت تمايل با خامه تزئين و سرو مي كنيم.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است