شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه سوپ دال عدس

سوپ دال عدس

سوپ دال عدس

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: تعداد نفرات: 4

مناسب برای: -

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • روغن زيتون - سه قاشق غذاخوري
  • پياز خرد شده - يك عدد
  • كرفس خرد شده - دو شاخه
  • هويج ورقه شده - دو عدد
  • سير خرد شده - هشت حبه
  • سيب‌زميني خرد شده - يك عدد
  • دال‌عدس - يك پيمانه
  • آب‌مرغ - چهار پيمانه
  • برگ‌بو - دو عدد
  • ليموترش‌ - دو عدد
  • پودر زيره - نصف قاشق چايخوري
  • پودر فلفل قرمز و سس تند - به ميزان لازم
  • نمك و فلفل - به ميزان لازم

دستور پخت

  • روغن را در قابلمه بزرگي حرارت داده و پياز را پنج دقيقه در آن تفت دهيد. سپس كرفس، هويج، نيمي از سيرها و تمامي سيب‌زميني‌ها را به آن بيفزاييد و چند دقيقه ديگر حرارت دهيد.
  • دال عدس و آب مرغ را به مواد اضافه كنيد و بگذاريد جوش بيايد، در اين هنگام حرارت را كم كنيد تا 30 دقيقه بجوشد و سيب‌زميني و عدس نرم شوند.
  • برگ بوها، باقي‌مانده سير و نصف ليموترش‌ها را در قابلمه بريزيد و ده‌ دقيقه ديگر بپزيد. حال برگ بوها را برداريد و آب بقيه ليموترش‌ها را درون سوپ بريزيد. سوپ را درون دستگاه غذاساز به صورت پوره رواني درآوريد و زيره، نمك، فلفل و فلفل‌قرمز را به آن بيفزاييد و هم بزنيد.
  • سوپ آماده شده را در ظرف مورد نظر ريخته و با برش‌هاي ليموترش و برگ جعفري تزئين كنيد.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است