شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه نخود برشته ی تند هندی

نخود برشته ی تند هندی

نخود برشته ی تند هندی

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 0:35

مناسب برای: تعداد نفرات: 6

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • ۲ فنجان نخود کنسروی، شسته و آبکش شده
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری آب لیمو
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
  • ۱قاشق چایخوری شکر قهوه‌ای
  • ۱ و ½ قاشق چایخوری پودر زیره‌ی سبز
  • ½ قاشق چایخوری پودر گشنیز
  • ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
  • ۱ قاشق چایخوری ادویه‌ی هندی garam masala
  • کمی پودر فلفل سیاه
  • کمی پودر فلفل قرمز، جهت مزه‌دار کردن
  • ½ قاشق چایخوری نمک، جهت مزه‌دار کردن

دستور پخت

  • فر را از قبل در دمای ۴۰۰ درجه‌ی فارنهایت ( ۲۰۰ درجه‌ی سانتی‌گراد) گرم نمائید. یک ورق آلومینیوم روی سینی فر پهن کنید.
  • نخودها، آب لیمو، روغن زیتون، شکر قهوه‌ای، زیره‌ی سبز، گشنیز، دارچین، ادویه‌ی garam masala، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک را در کاسه‌‌ای با هم خوب مخلوط کنید. یک لایه از مخلوط نخود و مواد را روی ورق آلومینیوم پخش کنید.
  • به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه نخود‌های مواد خورده را در فری که از قبل گرم نموده بودید، قرار دهید تا برشته و ترد شوند، مادامی که نخودها کمی جمع شوند و لکه‌های قهوه‌ای روی آنها نمایان شود؛ هر از گاهی سری به آنها بزنید و کمی جابه‌جایشان کنید. سپس از فر خارج نمائید و اجازه دهید تا پیش از سرو در دمای اتاق خنک شوند.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است