شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه پیاز شکم پر

پیاز شکم پر

پیاز شکم پر

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 1:10

مناسب برای: تعداد نفرات: 4

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • پیاز متوسط : ۱۰عدد
  • گوشت چرخ کرده : ۲۵۰گرم
  • کرفس ریز خرد شده : ۳ساقه
  • نمک و فلفل : به اندازه کافی
  • سیر له شده : ۳حبه
  • اسفناج ریز خرد شده : ۴۰۰گرم
  • گردوی تفت داده شده و خرد شده : ۲پیمانه
  • روغن : به اندازه کافی
  • آب گوشت : یک و یک چهارم پیمانه

دستور پخت

  • داخل پیاز را خالی کنید و زیر آن را کمی ببرید تا صاف بایستد.
  • از خرده های پیاز که درآورده اید ۳پیمانه را در روغن تفت دهید.
  • سیر و کرفس را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و تفت دهید.
  • نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید مواد به آرامی بپزد تا آب آن خشک شود.
  • مواد را از روی حرارت بردارید، پس از کمی خنک شدن اسفناج ریز شده و گردو را اضافه کنید.
  • پس از آماده و خنک شدن، پیاز را پر کنید و روی ظرف مناسب بچینید. در ته ظرف آب گوشت بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای ۲۲۰درجه قرار دهید تا به مدت ۳۰دقیقه بپزد.
  • سپس فویل را بردارید و بگذارید پیاز شکم پر ۱۰دقیقه دیگر نیز بپزد

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است