شف باکس | دستورپخت انواع غذاهای متنوع و خوشمزه

منوی ناوبری

طرز تهیه دلمه سیب زمینی تنوری

دلمه سیب زمینی تنوری

دلمه سیب زمینی تنوری

ثبت شده توسط: شف باکس

زمان آماده‌سازی: زمان کل: 1:15

مناسب برای: تعداد نفرات: 4

ملیت : نامشخص

طرز تهیه

موارد مورد نیاز


  • ـ سیب زمینی متوسط ۴ عدد
  • گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
  • قارچ ۲۰ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
  • کره ۱ الی ۲ قاشق
  • روغن زیتون ۳ قاشق
  • برای تزئین (سیب زمینی ۱ عدد ، زیتون درشت سبز ۱ عدد ، زیتون سیاه ۲ عدد )

دستور پخت

  • سیب زمینی ها را شسته و با پوست در آب بپزید و پس از پختن پوست گرفته و رنده کنید و نمک اضافه کرده و خوب چنگ بزنید تا چسبنده شود و نمک در تمام قسمتها یکسان پخش شود.
  • گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را با روغن زیتون و نمک و زردچوبه و فلفل روی حرارت تفت دهید سپس نصف لیوان آب اضافه کرده درب ظرف را ببندید و فرصت دهید بپزد و آبش تبخیر شود.
  • قارچ را شسته و به قطعات ریز تقسیم کنید و روی حرارت زیاد با مقداری روغن زیتون و دو قاشق آبلیمو تفت دهید .
  • قارچ و گوشت را مخلوط کنید.
  • سیب زمینی را به شکل گلوله بزرگی در آورده و وسطش را گود کنید و با مخلوط گوشت و قارچ پر کنید .اطراف سیب زمینی را به هم آورده و با حرکت در دست آنرا شبیه تخم مرغ فرم دهید.
  • طرفین سر (گونه ها)را با پشت قاشق کمی گود کنید و یک عدد زیتون در فسمت بینی در سیب زمینی فرو کنید
  • روی سیب زمینی کره بمالید و آنرا روی یک کاغذ آلومینیوم آغشته به روغن در کف سینی فر بگذارید.
  • شعله گریل را روشن و سینی را در فر بگذارید تا زمانیکه سطح سیب زمینی کمی برشته شود .
  • دلمه را از فر در آورید وبرای آن با زیتون سیاه یا انگور سیاه چشم بگذارید و با استفاده از یک سیب زمینی رنده و سرخ شده ، خارهای جوجه تیغی را درست کرده و در پشت آن فرو کنید به این ترتیب یک دلمه بزرگ و به شکل جوجه تیغی درست کرده اید و از خوردن آن همراه با خانواده لذت ببرید.

نظرات کاربران و بازدیدکنندگان

هنوز نظری ثبت نشده است